Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Μεγάλη και αξιόλογη πλέον η ποικιλία ταχινιού που βρίσκουμε στην αγορά. Επιλέξαμε όσα μας αρέσουν περισσότερο.
Δύο καινούργια στέκια στο κέντρο της Αθήνας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των οινόφιλων.
Τόσα νόστιμα που μπορεί να χορτάσεις μόνο με αυτά.
Η Κάβα Οκτάνα στην Πλατεία Βαρνάβα αποκτά και νέα ιδιότητα, αυτή του wine bar.
Ένα ιστορικό κεμπαπτζίδικο που μπολιάζει την παράδοση με φρέσκες ιδέες.
Αν μαγειρέψεις ρεβίθια, βάλε δύο πακέτα για να σου μείνουν και να φτιάξεις ετούτο το τέλειο ανατολίτικο άλειμμα-ντιπ.