Πρωτότυπες αυτές οι γαρίδες. Αν δεν έχουμε μάνγκο, το αντικαθιστούμε με καστανή ζάχαρη, με διαφορετικό μεν αποτέλεσμα, αλλά εξίσου υπέροχη γεύση.
Ξεχνάμε τα κλασικά και υιοθετούμε πιο τολμηρές προτάσεις: σιμιγδάλι και καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα, όπως και αμπελόφυλλο, μαϊντανό και αμύγδαλα για τη σκορδαλιά. Τόσο νόστιμα, που ξεχάσαμε ήδη τα κλασικά!
Θυμάστε εκείνη την παλαιά συμβουλή της μαμάς «μην αφήνεις στο πιάτο τη δύναμή σου». Ποτέ δεν την ακολούθησα, γιατί δεν βρίσκω το λόγο να φάω περισσότερο. Όπως φαίνεται όμως κανένας δεν την ακολουθεί, γιατί, όπως δείχνουν οι αριθμοί, κάθε Ευρωπαίος...
Ρεβιθάδα στην κατσαρόλα με τη φρεσκάδα του δυόσμου αλλά και τη μεστή γεύση του σύγκλινου.
Οι σύμμαχοί μας για ελαφριά μαγειρέματα δεν είναι άλλοι από τα σωστά σκεύη, το ελαιόλαδο, τα προϊόντα ολικής άλεσης. Επίσης προτιμούμε λευκά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά αντί του κόκκινου κρέατος. 1. Χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο και όχι βούτυρο. Οχι...