Μια επίσκεψη στην ιστορική αμερικάνικη πόλη.
Καλοσωρίζουμε το πρώτο εν Αθήναις punk bistrot.
Ένα εύκολο κοκτέιλ για αυτοσχέδια πάρτι και ιδιαίτερες καταστάσεις!
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Μια εβδομάδα αφιερωμένη στη σοκολάτα θα ζήσουν οι Λονδρέζοι με αποκορύφωμα το Σαλόνι Σοκολάτας.
Μόνο με δύο υλικά: βότκα και λικέρ σοκολάτας.
Οι φοιτητές του Piet Zwart Institute δίνουν άλλη διάσταση σε ένα απλό αντικείμενο της κουζίνας.