Απολαύσαμε δροσιά και νοστιμότατους μεζέδες στην καταπράσινη αυλή της ιστορικής μπιραρίας του Χαλανδρίου.
Συνοδεύουμε με μια πατατοσαλάτα με ντομάτα και ξερό κρεμμύδι.
Φτιάξε τη γραμμή σου με τη δύναμη του πράσινου καφέ!
Ο Γιάννης Λεμονής γράφει για τα γλυκίσματα που έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Το 1922 ξεκινά η ενασχόληση της οικογένειας Θεοδώρου με τα γλυκά του νησιού και γενικώς των Κυκλάδων. Προλάβαμε να μπούμε στο παραδοσιακό εργαστήριο, λίγο πριν υποστεί τους εκσυγχρονισμούς που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.
Εύκολο, πρωτότυπο και γρήγορο αυτό το επιδόρπιο που θα κλείσει γλυκά, τα φθινοπωρινά μενού σας!