Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.
Από την Πέμπτη 10 Απριλίου θα σας περιμένει στα περίπτερα με 200 σελίδες γεμάτες ανοιξιάτικες οινικές προτάσεις και θέματα.
Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ.
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο είναι τούτο το κέικ. Θα το βουτήξουμε στο γάλα ή στον καφέ.
Ένας καφές μετά από ένα πλούσιο γεύμα είναι πραγματικά ό,τι χρειάζεται. Τι θα λέγατε όμως αν τον κάναμε πιο… χωνευτικό;