Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Η καλύτερη πίτσα είναι αυτή που θα φτιάξουμε μόνοι μας...
Για τη 18η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Ανδριοπούλου.
Μην αγοράζετε μεγάλες ποσότητες καρυδόψιχας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε δροσερό δωμάτιο για να τις διατηρήσετε. Την ποσότητα που έχετε φυλάξτε την καλά κλεισμένη σε τενεκεδένιο ή πλαστικό κουτί σε μια δροσερή γωνιά ή στο ψυγείο.
Αν έχετε πολλά καρύδια άσπαστα, φουρνίστε τα στους 170° C για 45 λεπτά και έτσι θα διατηρηθούν για πολύ καιρό χωρίς να ταγκίσουν.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Δείτε πώς φτιάχνουμε κρεμ μπριλέ -κλασική και σοκολατένια- καταλάνα, καραμελέ και ταούκ κιοκσού.