Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Γρήγορο και πεντανόστιμο και αρωματικό και... Εν ολίγοις τέλειο!
Ελαφρύ γεύμα για όλες τις ώρες ή συνοδευτική σαλάτα ενός φιλικού καλέσματος. Όπως και να ’χει ο συνδυασμός των υλικών είναι θαυμάσιος και αξίζει δοκιμής.
Ιταλική πανδαισία σε ένα καλά κρυμμένο μα φημισμένο εστιατόριο του Αλίμου.
Μόλις ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο, τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά σε ένα σουρωτήρι. Στη συνέχεια, κόβουμε με ένα ψαλίδι τα πτερύγια του (αν δεν έχουμε πάρει φιλέτο) και αφαιρούμε το δέρμα του. Τον κόβουμε σε κομμάτια που είτε τα μαγειρεύουμε...