Η ζωή είναι υπέροχη … με ένα κλιπ!
Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αυγά που μας περισσέψανε σε ένα χορταστικό κλαμπ σάντουιτς! Χρειαζόμαστε 12 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 8 φέτες μπέικον, 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα (όποιο είδος μας αρέσει), 8 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας...
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στη λειτουργία του αέρα και λαδώνουμε ένα μικρό πυρέξ. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε 2 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα που μας περίσσεψε μαζί με 50 γρ. αρακά βρασμένο (αν μας...
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Σταθερή αξία για ένα γιορτινό τραπέζι, έναν μπουφέ ή ένα κυριακάτικο αργοπορημένο πρωινό...αξιοποιώντας και τα πασχαλινά αυγά!
Γνώριμα και άγνωστα ελληνικά καλούδια βρήκαμε στο άρτι αφιχθέν παντοπωλείο της Πειραιώτισσας Νόρας Μιχαλολιάκου.
Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.