Νέο Κατάστημα, Σταδίου 3.
Πικάντικο το πέστο της ρόκας θα δώσει ένταση στο απλό ψητό κοτόπουλο.
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα.
Πριν από έξι χρόνια, η κυρία Ελένη Βασιλειάδου, από τη Ματσούκα του Πόντου, ίδρυσε μια βιοτεχνία στο Ρυάκι Κοζάνης, με στόχο να διασώσει και να διαδώσει τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησε από τη γιαγιά της.
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια σάλτσα κιμά για να συνοδεύσουμε το χούμους που έχουμε στο ντουλάπι!