Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.
Χοιρινό γιορτινό και μελωμένο για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!
Ο Φώτης Χρυσανθίδης και η Νίκη Χρυσανθίδου-Παρλιάρου, ετοίμασαν δυο μενού με κλασικές και λατρεμένες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές. Αξίζει μια εκδρομή μέχρι το Ζούμπερι.
Ο γαστρονόμος online ξεκινά να μετράει αντίστροφα μέχρι το τραπέζι της γιορτής. Ξεκινά μια εβδομάδα γεμάτη λαχταριστές λιχουδιές.
Η Εύη Βουτσινά φουρνίζει κεφτέδες ιδιαίτερους και λαχταριστούς.
Η Μαρικαίτη Παπαδοπούλου προτείνει για το γιορτινό τραπέζι μια πλούσια ψαρονεφρόπιτα.
Για να ξεφλουδίζουμε ξερά κρεμμύδια, κοκκάρια και μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο χωρίς κόπο και δάκρυα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε καλά με καυτό νερό. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και θα διαπιστώσουμε ότι ξεφλουδίζονται πολύ πιο εύκολα...