Υλικά (για 4 άτομα): 1½ φλιτζ. τσαγιού πράσινη σαλάτα ή όση σας έχει μείνει (στραγγισμένη από τη σάλτσα της), 1½ φλιτζ. τσαγιού διάφορα άλλα χόρτα ή λαχανικά κομμένα (σπανάκι ή μαρούλι, μαζί με τριμμένο καρότο ή λίγο φρέσκο κρεμμύδι), 1 κουτ. γλυκού...
Η ομελέτα πάει φανταστικά με τα καλοκαιρινά λαχανικά και μια ρετσίνα ή μια δροσερή lager
Καλοκαιρινή μακαρονάδα για να γεμίζουμε ενέργεια για την παραλία.
Μαθαίνουμε τα δέοντα, για να μην προσπερνάμε με απορία το ασυνήθιστου σχήματος θερινό κηπευτικό.
Με τα λόγια του σεφ: «Απλό πιάτο, μεσογειακό. Η νοστιμιά του οφείλεται στο συνδυασμό των υλικών της σάλτσας.»
Δεν καρυκεύουμε το κρέας και κυρίως δεν το αλατίζουμε πριν το βάλουμε στην κατάψυξη. Το αλάτι απορροφά το νερό από τους ιστούς του κρέατος, οι οποίοι ενδέχεται σε τέτοια περίπτωση να χάσουν την ελαστικότητά τους, να σπάσουν και να απολέσουν...
O «James Joyce» μάς δίνει μία καλή γεύση της ιρλανδέζικης κουζίνας!