Ο Κλεομένης Ζουρνατζής μαγειρεύει αποκλειστικά για το γαστρονόμος online.
Αν γλιστράει στον πάγκο εργασίας η επιφάνεια κοπής ή το μπολ ανάδευσης ενός μείγματος, κάνουμε το εξής: βάζουμε 5-6 κομμάτια χαρτιού κουζίνας το ένα πάνω στο άλλο, τα βρέχουμε με νερό, τα βάζουμε στον πάγκο και τοποθετούμε από πάνω την επιφάνεια ή...
Για την 7η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Θεώνης Καζιάνη.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Ένας γρήγορος, λαχταριστός μεζές για τσιμπολόγημα.
Πέντε γνωστοί Έλληνες σεφ αποκαλύπτουν τα μυστικά τους σε ένα πενθήμερο μαγειρικό φεστιβάλ στο καινούριο εμπορικό του Αγ. Δημητρίου.