Λινγκουίνι, ταλιάτα και λοιπά κλασικά ιταλικά, από τα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα αρχοντικό του Πειραιά.
Τα νέα κρασιά εσοδείας 2014 θα είναι έτοιµα µετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μιλάµε, βέβαια, για νεαρά µυρωδάτα κρασιά χωρίς τη γοητεία της ωριµότητας.
Η Μικροζυθοποιία Σερρών & Βορείου Ελλάδος «Siris MicroBrewery» λανσάρει την τρίτη ετικέτα της, τη Voreia Stout.
Γαλακτοκομικά προϊόντα για το μαγείρεμα, για τα γλυκά, για γαρνίρισμα, για ντιπ.
Ο πολυπράγμων συνιδιοκτήτης της Γαίας Οινοποιητικής, καθηγητής Οινολογίας και προσφάτως και ζυθοποιός, σε πρώτο πρόσωπο.
Μία μέρα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας με την οικογένεια του Θανάση Παρπαρούση, που επιμένει -με μεράκι και σεβασμό στο αμπέλι πάνω από όλα- στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών.
Η ιδανική πρόταση δώρου σε όσους γιορτάζουν αλλά και η άριστη επιλογή για τα γιορταστικά τραπέζια.