Ο Γιάννης Λεμονής γράφει για τα γλυκίσματα που έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες.
Πλήρες και χορταστικό σαλατοφαγητό με ό,τι βγάζει το μποστάνι της εποχής.
Δροσερά, νόστιμα, ταμάμ για την παραλία ή για ελαφρύ γεύμα.
Ένας πεντανόστιμος συνδυασμός που παντρεύει τη μεστή γλύκα των σύκων με το εκλεκτό αλλαντικό.
Τέλειο μαζί με φρυγανισμένο ψωμί για να συνοδεύσουμε το κόκκινο κρασί που θα ανοίξουμε το βράδυ.
Αγριοκάτσικο στη χόβολη και ντόπια φρέσκα τυριά σε μια παραδοσιακή ταβέρνα της Μήλου.