«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Το μαύρο κοτόπουλο είναι σπάνιο, ιδιαίτερο και νοστιμότατο. Εμείς το μαγειρεύουμε στη γάστρα με γέμιση και πατάτες.
Το κρασί της εβδομάδας!
Πίνοντας κρασί και αποστάγματα της Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.
Ένα φανταστικό οικογενειακό φαγητό που ταιριάζει σε όλα τα καλέσματα.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο καλτ μαγαζί στην Αθήνα.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Μαντινεία και με κινέζικο, και με λαδερά