
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.
Και μετά τις Καρυάτιδες ελληνικές νοστιμιές, καμωμένες με μεράκι, φαντασία και ντόπιες πρώτες ύλες.
Ένα διαχρονικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με νόστιμες προτάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Με 700 ετικέτες κρασιών στην κάβα και καλή μεσογειακή κουζίνα στο πιάτο, το wine restaurant του Παλαιού Φαλήρου είναι από τα αξιολογότερα που υπάρχουν.
Κυδώνια, βύσσινα, δαμάσκηνα, ξεφλουδισμένα μανταρίνια άρτι αφιχθέντα από τον Κάμπο της Χίου, σαρκώδη σύκα, τραγανά μήλα, έτοιμα για «μαγείρεμα». Καλωσήρθατε στην «Ήδιστον».