Ζουμερό κοτόπουλο με δροσερή σαλάτα κολοκυθιού ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του Ιουλίου.
Μέσα σε μισή ώρα έχετε ετοιμάσει το πιο νόστιμο ψητό ψάρι.
Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Ας μαγειρέψουμε το κολοκύθι που τώρα είναι στα καλύτερά του!
Γνωριμία με έναν ιδιαίτερο αμπελώνα και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κρασιά του.
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Πικάντικη σούπα με άρωμα Απω Ανατολής για ένα πρωτότυπο και πεντανόστιμο πρώτο πιάτο ή ένα ελαφρύ γεύμα.