Light σουβλάκι που κάνει καλό στη γραμμή σου με μόλις 460 θερμίδες!
Μια πεντανόστιμη συνταγή για ένα εκλεκτό ψάρι!
Χρήσιμες συμβουλές για να το αγοράζουμε σωστά. Οι συντάκτες του Γαστρονόμου μίλησαν με κτηνοτρόφους, κρεοπώλες, τεχνολόγους τροφίμων και γιατρούς για να μαζέψουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από το μόσχο το σιτευτό. Παρακάτω...
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στη λειτουργία του αέρα και λαδώνουμε ένα μικρό πυρέξ. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε 2 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα που μας περίσσεψε μαζί με 50 γρ. αρακά βρασμένο (αν μας...
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Ελαφρύ, γρήγορο και γευστικότατο!
Οι ντομάτες αντέχουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες εκτός ψυγείου, και μάλιστα έτσι γίνονται γευστικότερες.