Πικάντικη Λουιζιάνα: Αυθεντική συνταγή από την πιο «πολύχρωμη» κουζίνα του αμερικανικού Νότου.
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Αυτά είναι τα καλύτερα λαζάνια με λαχανικά που έφαγες ποτέ.
Εσύ έφτιαχνες σπιτικό ρολό μέχρι σήμερα; Να η ευκαιρία...
Πλούσια αρώματα και φανταστική γεύση σε αυτή τη συριανή χορτόπιτα.
Το «καμπεθον» στον Κεραμεικό. Στα Ισπανικά σημαίνει... ξεροκέφαλος.
Τώρα που η ντομάτα είναι στα καλύτερά της!