Ο φτωχός πρίγκηψ του καλοκαιριού σε μια ολιγοθερμιδική σαλάτα, ιδανική για να συνοδεύσει ψητά κρεατικά ή κεφτέδες.
Με έντονη γεύση και άρωμα, η γλιστρίδα φτιάχνει εξαιρετικές καλοκαιρινές σαλάτες.
Φοβερή γκουρμεδιά που απογειώνει τον ουρανίσκο και διατηρεί τα φιλέτα μας ζουμερά!
Μέσα σε λίγα χρόνια, άνοιξε έξι εστιατόρια στην Κίνα και απέσπασε αρκετά αστέρια Michelin. Ο 66χρονος σεφ Yau-Tim Lai μάς διηγείται τη διαδρομή του και μας μυεί στα μυστικά της κινέζικης κουζίνας - όχι οποιασδήποτε, αλλά της καντονέζικης.
Καλοκαιρινά μπριζολάκια έτοιμα σε μόλις 20΄!
Καλοκαιρινή και οικονομική ψαροφάγια για εκείνους που έχουν ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα!
Γρήγορο και οικονομικό φαγάκι με άρωμα εξωτικό!