Μια διαφορετική πίτα γεμιστή με μπριάμ από ζαρζαβατικά της εποχής. Πιο τέλεια δεν γίνεται.
Ο Αντώνης Βεκρής μάς ξεναγεί στην οικογενειακή του επιχείρηση «Αμόργιον» και μας κερνάει ηδύποτα που μας ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Δοκιμάστε το και έτσι το μπιφτέκι· είναι εύκολο και ωραίο. Είναι 6 καλές μερίδες.
Στεριανές γεύσεις αλλά και θαλασσινές νοστιμιές, στο καρνάγιο της Τήνου.
Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.