Εναλλακτικό, πεντανόστιμο και χωρίς καν να χρειαστεί να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας.
Για την 1η εβδομάδα του 2ου διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ιωάννα Βλάχου.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Η γεύση και το άρωμα των τυριών αναδεικνύονται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου. Γι’ αυτό θυμηθείτε να τα βγάλετε 15 λεπτά περίπου προτού τα σερβίρετε.
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...