
Εχουν σημειώσει ποιοτικά άλματα και δίνουν άλλο άρωμα στο τραπέζι.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για αυτή την ξεχωριστή κυριακάτικη συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.