Η ΚΡΙ ΚΡΙ παρουσιάζει αγαπημένες και νέες απολαυστικές γεύσεις στα κίτρινα ψυγείακαι το πρώτο Frozen Yogurt παγωτό ξυλάκι!
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει την τε-λει-ό-τε-ρη συνταγή για το αυθεντικό πικάντικο τούρκικο κεμπάπ.
Φτιάχνουμε τραγανά αυγά ποσέ σε λάδι και τα σερβίρουμε με σοτέ μελιτζάνες. Τέλεια ιδέα!
Στην Καρυά, ψηλά στα αργίτικα βουνά, φτιάχνεται από τον Θεοδόση Μαυρόγιαννη και τους γιους του αυθεντικό πρόβειο γιαούρτι με μοναδική γεύση.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.