Θα... σκαλώσεις με αυτά τα εσκαλόπ!
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει στη στιγμή ένα ψαρονέφρι ασυνήθιστο μα και πολύ νόστιμο. Σερβίρει με ένα κουπάκι ρύζι στο πλάι. Είσαι;
Οι φακές γίνονται σαλάτογεύμα, γρήγορο, νόστιμο και χορταστικό.
Ένα από τα πιο κλασικά κυριακάτικα φαγητά, που συνηθίζεται πολύ την περίοδο του χειμώνα, σε μία εκδοχή αρωματική και πεντανόστιμη.
Η Ντίνα Νικολάου άναψε το γκριλ... Η παράδοση θέλει το σπίτι να μυρίσει τσίκνα σήμερα.
... «Κιμάς, αυγά, μυρωδικά, κρεμμύδι, πατάτες, ψωμί. Τα σημείωσες όλα; Άντε, θέλω να φτιάξω το meatloaf του Γαστρονόμου». Κι έφαγαν αυτοί (αλλά κι εμείς) καλά...
... «Μπρρρ» είπε μόλις μπήκε και χώθηκε μεμιάς στην κουζίνα να φτιάξει κάτι να συνέλθει. «Σούπα, τι άλλο;» σκέφτηκε. Αλήθεια, τι άλλο καλύτερο;
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ, σε λεπτές φέτες και σε ροδέλες.