Ένα από τα πρώτα μούλτι έθνικ εστιατόρια της Αθήνας, που σερβίρει αυθεντικά πιάτα σε «αποικιακή» ατμόσφαιρα.
Μια συνταγή που κρατάει από τη Σαντορίνη και είναι από τις πιο καλοκαιρινές που μπορείτε να φτιάξετε εκμεταλλευόμενοι τις ντομάτες στο έπακρο.
Με τον πουρέ πατάτας και κολοκυθιού αυτά τα μπουτάκια κοτόπουλο γίνονται πεντανόστιμα.
Κοκκινιστά κεφτεδάκια αρωματισμένα με δυόσμο που τρώγονται είτε με κριθαράκι, είτε με ρύζι για πιλάφι.
Υλικά (για περίπου 10 τεμάχια): περίπου 2 φλιτζ. τσαγιού υπόλοιπο μπριάμ, 1 αυγό, 1/2 - 1 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά, τριμμένη, 1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, καθαρισμένη, 2 κουτ. σούπας αλεύρι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 φλιτζ. τσαγιού κασέρι ή άλλο κίτρινο...
Ο Σίμος Γεωργόπουλος επιλέγει και μας προτείνει έξι Ασύρτικα για όλα τα γούστα.
Όταν η ελληνική κουζίνα αγγίζει την τελειότητα.