Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το οινοποιείο εδώ.
Για 4 εβδομάδες ο Γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.
Φρέσκα υλικά, χειροποίητη ζύμη, πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Η αγαπημένη καλοκαιρινή σαλάτα σε νέες περιπέτειες με αυγά. Ένα πλήρες γεύμα ιδανικά μετά την παραλία.
Κηπευτικά και φρούτα που είναι τώρα στα καλύτερά τους. Επίσης, ψάρια και θαλασσινά που είναι στον καιρό τους.
Η κατάψυξη των τροφίμων είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και βολικός τρόπος να διατηρούμε τα τρόφιμα όσο το δυνατόν πιο φρέσκα. Οταν τα τρόφιμα καταψύχονται σωστά, διατηρούν το χρώμα, τα αρώματα και τη γεύση τους, όπως και τα περισσότερα θρεπτικά...
Γρήγορη σαλάτα με το λαχανικό του καλοκαιριού και τη πικάντικη γραβιέρα.
Υλικά για 4 άτομα: περίπου 1½ φλιτζ. τσαγιού υπόλοιπο ψητό ψαρονέφρι ή κοτόπουλο ή μπριζόλα, σε κυβάκια, 1 πακέτο φαρφάλες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας, 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά, 3 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο, 1...