Στο ξενοδοχείο New στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Συντάγματος, θα φάμε σε ένα άκρως ντιζάιν περιβάλλον, υπό τους ήχους σαξοφώνου παρακαλώ! Το φαγητό; Μια πιο γιορτινή ματιά στις καθιερωμένες γεύσεις του εστιατορίου, από...
Στην πολύ αριστοκρατική σάλα Tudor Hall του ξενοδοχείου, το ρεβεγιόν αναμένεται να είναι -τι άλλο;- χλιδάτο και λαμπερό. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με ντουέτο. Guest-star η φωταγωγημένη Ακρόπολη, στην οποία θα έχoυμε απρόσκοπτη θέα!
Πέτσα καραμελένια και σούπερ τραγανή: ο ήχος που κάνει ενώ σπάει με το μαχαίρι είναι άκρως ορεκτικός. Ο λόγος για το γουρουνόπουλο ρολό που ετοιμάζουμε βήμα-βήμα στο γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή.
Μια τάρτα που συνδυάζει με μαεστρία τρεις δυνατές γεύσεις (πράσα, μπλε τυρί, αχλάδι) και θα αρέσει και στους πλέον απαιτητικούς.
Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Η Μαρικαίτη Παπαδοπούλου προτείνει για το γιορτινό τραπέζι μια πλούσια ψαρονεφρόπιτα.
Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Η Πέτρα Φλορεάνοβα από τον Άφυτο Χαλκιδικής μας έστειλε μια συνταγή για σπανακόπιτα καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσουμε το περισσευούμενο ζυμάρι.