
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.
Η γαστρονομική έκπληξη του Ξινού Νερού.
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία.
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο.
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι.
Εντυπωσιακό σκηνικό, θεματική κουζίνα με κεφτεδάκια και πολλά «ντεσιμπέλ» στο νέο στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης.