Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη που δε περισσεύει λεπτο για «κουσκους».
Λίγο χρονοβόρο αυτό το παστιτσάκι ωστόσο η γεύση του μας αποζημειώνει.
Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε να μαγειρέψουμε τις μελιτζάνες, αφού τις ξεπικρίσουμε όπως προαναφέραμε, πρέπει να τις περάσουμε από το τηγάνι ή να τις ψήσουμε. Συγκεκριμένα: Πολλοί σεφ υποστηρίζουν ότι το τηγάνισμα αναδεικνύει στο έπακρον τη...
Ζυγουροκεφτέδες, σκινοπαξίμαδα κι αντζουροσαλάτα. Σύνθετες λέξεις, απολαυστικές γεύσεις.
Η Νεμέα και τα κρασιά της παγιώθηκαν στην αγορά και στη συνείδηση του ελληνικού κοινού χάρη στις πολύ αξιόλογες προσπάθειες των οινοποιών της, οι οποίοι εδώ και δύο δεκαετίες παράγουν ετικέτες που σέβονται και υπηρετούν σωστά το Αγιωργίτικο...
Η Νένα Ισμυρνόγλου κάνει τα στερεά παχύρρευστα ( οι μελιτζάνες γίνονται πουρές) και τα «χύμα» (τον κιμά) στερεά, φουσκωτά μπιφτέκια.
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Φαγητό σαν στο σπίτι σου, ανάμεσα σε παραθεριστές, προσκυνητές και ντόπιους