Σπάνια βρίσκεις πια ιχθυοπώλη να μη σου «ξελεπιάζει» τα ψάρια. Αν όμως σας τύχει και τα ψάρια σας «φέρουν» ακόμη την «πανοπλία» τους, καθαρίστε τα με τα ειδικά εργαλεία που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή με ένα μαχαιράκι κάτω απ’ το...
Ξεπλένουμε τον μπακαλιάρο επιμελώς κάτω από τρεχούμενο νερό για να απομακρύνουμε το αλάτι με το οποίο είναι καλυμμένος. Μετά τον βάζουμε με το δέρμα προς τα πάνω σε μια μεγάλη λεκάνη με κρύο νερό όπου τον αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες και μέχρι...
Μια τρατορία με γεύσεις της θάλασσας στο Παλαιό Φαλήρο.
Αν παρά το ότι είστε σε νησί ξυπνήσει η Ρούμελη μέσα σας, ιδού μια ψητουδερί πραγματικά αξιόλογη.
Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Ηλιοβασιλέματα, θαλασσινή αρμύρα και νοστιμιά στο Κίνι της Σύρου.
Μετά το μπάνιο, λαδερά και άλλα νόστιμα σε μια ταβέρνα στην Αγ. Άννα Ευβοίας.