Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Μιας και καθιερώσαμε την Πέμπτη ως ημέρα πίτσας, ο Γαστρονόμος μας ετοίμασε μια κρεμμυδόπιτσα για σνακ.
Ζουμερά, καλοψημένα, μοσχομυριστά τα παϊδάκια που φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου. Βάλε τις πατάτες να γίνονται και άσε σε εμένα το φούρνισμα...
Εμβληματικό πιάτο της ελληνικής οικογενειακής κουζίνας, ό,τι πρέπει για το κυριακάτικο τραπέζι.
Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Λ.χ. αντί για βούτυρο μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο ή...
Ένα ευωδιαστό ματζούνι για να ξεδιψάσουμε. Σερβίρεται κατά προτίμηση σε ψηλό ποτήρι, με πάγο και καλαμάκι.
Αν μας κάνει καλό καιρό, θα μαζευτούμε για μεζέδες και κρασάκι σε αυλές, κήπους, βεράντες ή στο... εξοχικό.
Δοκιμάστε αυτό το παστίτσιο με μανέστρα και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας...