Από την 1η έως τις 14 Αυγούστου μεγάλη μερίδα του κόσμου νηστεύει, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Ο Γαστρονόμος προτείνει 20 απολαυστικές νηστήσιμες συνταγές που αξιοποιούν τα λαχανικά της εποχής και μπορούν να σταθούν επάξια στα Αυγουστιάτικα...
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Ελληνική απλότητα και μεγαλείο. Προσθέστε άφθονα μυρωδικά για να έχουν οι αισθήσεις να θυμούνται!