Με φαντασία και δηµιουργικότητα, η Χριστίνα Παντελεηµονίτη είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις «µικρές επιχειρήσεις» µε επώνυµο ελληνικό προϊόν. Είναι από τους σκαπανείς του χώρου και η συµβολή της είναι σηµαντική.
Όνομα και πράγμα το εστιατόριο όπου η Μυρσίνη Λαμπράκη ξεδιπλώνει τις μαγειρικές της γνώσεις.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Μια νοστιμότατη κρύα ρυζοσαλάτα που μας έδωσε μια φανατική αναγνώστρια του «Γ».
Για την 9η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Πολυξένης Ορφανού.
Ο συγγραφέας και food writer ετοιμάζει ένα μενού με γεύσεις και αρώματα από την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…