Νέο Κατάστημα, Σταδίου 3.
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Ανοίξτε μια Ρομπόλα και απολαύστε με παρέα αυτό το νόστιμο, ανοιξιάτικο φαγάκι.
Κάθε μέρα θα γίνεται και λίγο πιο γλυκιά με τις συνταγές με μαρμελάδα που θα μας προτείνει ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης.