Με λευκή σοκολάτα και ό,τι έμεινε από τη βασιλόπιτα φτιάχνουμε ένα γρήγορο κέρασμα.
Για κάποιο λόγο η Γλυφάδα συγκεντρώνει τα περισσότερα καλά ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα. Σπεύδουμε –κάθε άλλο παρά βραδέως- να τα δοκιμάσουμε.
Με σπανάκι και τυριά, με κολοκύθα, με παστουρμά, με πράσα και μπλε τυρί, με κιμά κοτόπουλου ακόμη και με παντζάρια! Όλες πλούσιες, πεντανόστιμες, τέλειες για το γιορτινό τραπέζι.
Ένας ακόμα Βενέτης παίρνει θέση στο ιστορικό κτίριο του «Νέον» στην Ομόνοια.
Η εταιρεία προτείνει μια ποικιλία εκλεκτών γιορτινών απολαύσεων για την πιο εντυπωσιακή γιορτή του έτους.
Για πάνω από 60 χρόνια το «Διεθνές» στα Ιωάννινα είναι σημείο αναφοράς για τον μπακλαβά, στον οποίο έδωσε μακρόστενο σχήμα.
Η σοκολάτα είναι πολύ ευαίσθητη στη θερμοκρασία, γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να τη λιώνουμε απευθείας στη φωτιά. Χρησιμοποιούμε μπεν μαρί, το οποίο γίνεται ως εξής: Βάζουμε λίγο νερό σε ένα κατσαρολάκι και στερεώνουμε στο χείλος του ένα ανοξείδωτο...