Ο Φριτζ Τρέφζγκερ κατασκευάζει με δεξιοτεχνία πρέτσελ, ελπίζοντας ότι με την τέχνη του θα καταφέρει να προσελκύσει νέους Γερμανούς ώστε να ακολουθήσουν το επάγγελμα του παραδοσιακού αρτοποιού.
Το κόκκινο κρασί ίσως να μην κάνει τελικά τόσο καλό στην υγεία, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, που έρχεται να αμφισβητήσει την πολυδιαφημισμένη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστατευτική δράση της ρεσβερατρόλης.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Αποτελειώνουμε τα απομεινάρια του πασχαλινού τραπεζιού σε ένα εύκολο και νόστιμο σάντουιτς.
Εχουν σημειώσει ποιοτικά άλματα και δίνουν άλλο άρωμα στο τραπέζι.