Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Μεζεδοκατάσταση για τους φίλους των θαλασσινών, σε προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας.
Η θέα μαγευτική, ο σεφ διακεκριμένος, το φαγητό παραδοσιακό με νότες ιαπωνικές και μια κάβα με 50.000 φιάλες στο Πιεμόντε της γειτονικής Ιταλίας.
Ινδικές γεύσεις σ’ ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο εστιατόριο της Ερμού.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.
Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης.
Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένα ψαρομανάβικα του Πειραιά.