Πότε βγαίνουν οι ναβελίνες και πότε τα βαλέντσια; Ποια έχουν τον περισσότερο χυμό; Ο γεωπόνος απαντά.
Ξεκινάμε την ημέρα μας με άρωμα και γεύση από το φίνο εσπεριδοειδές.
14 πρωτότυπα σιροπιαστά, από γαλακτομπούρεκο μέχρι πορτοκαλόπιτα, αλλά και τα πιο ωραία «γεμιστά» γλυκά με -τι άλλο;- γεμιστά μπισκότα, φυσικά.
Κοκτέιλ πολλών αστέρων με ελληνική υπογραφή.
Το ντρέσινγκ κάνει τη διαφορά.
Μελωμένο και ζουμερό, γρήγορο και ιδιαίτερο το σημερινό μας φαγητό. Δίπλα του ταιριάζει ένα αφράτο μπασμάτι.
Νεοταβέρνα με τα όλα της σε μια μονοκατοικία του Χαλανδρίου.