Με ιστορία μόλις 4 ετών, το Gaspar στο Ψυχικό έχει καταφέρει ήδη να γίνει κλασική επιλογή και σταθερό σημείο συνάντησης για καφέ, ποτό και φαγητό όλη την ημέρα.
Με τον φυσικό πλούτο της, τη μακραίωνη παράδοσή της και τη σημαντική οινοπαραγωγή της, η χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι προορισμός-πρόκληση για κάθε ταξιδιώτη με απαιτήσεις...
Ένα κατακόκκινο κοκτέιλ, μια εκδοχή Bloody Mary με σχιστά μάτια και άρωμα θάλασσας, ετοίμασαν οι βραβευμένοι mixolgist Αριστοτέλης Παπαδόπουλος και Θάνος Προυναρούς, με βάση το Cardhu Gold Reserve. Το ονόμασαν Cumming’s Red Flag προς τιμήν της Helen Cumming ιδιοκτήτριας του...
Ενθουσιάστηκα με τα Signature κοκτέιλ που σερβίρονται από την περασμένη εβδομάδα στην Cookoovaya. Συνταγές του καλού φίλου Βασίλη Κυρίτση και του Νίκου Μπάκουλη (από το αφιχθέν Clumsies) εκτελούνται με άψογη ακρίβεια από τον Κωνσταντίνο στην μικρή μπάρα του...
Από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στο πιάτο μας, με το κατάλληλο κρασί στο πλευρό τους να κάνει θαύματα...