Η Μαρία, επιμελήτρια ύλης στον έντυπο Γαστρονόμο, συχνά-πυκνά μας φιλεύει τα υπέροχα, χειροποίητα ψωμιά της. Αυτή είναι η λαγάνα της.
Η Ντίνα Νικολάου άναψε το γκριλ... Η παράδοση θέλει το σπίτι να μυρίσει τσίκνα σήμερα.
Ο ουαλέζικος... λαγός είναι στην πραγματικότητα ένα ιδιότυπο, ανοιχτό τυροτόστ που γίνεται στο πι και φι!
Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα πιάτο αρνίσια παϊδάκια; Ουδείς, ειδικά αν η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου.
... «Κιμάς, αυγά, μυρωδικά, κρεμμύδι, πατάτες, ψωμί. Τα σημείωσες όλα; Άντε, θέλω να φτιάξω το meatloaf του Γαστρονόμου». Κι έφαγαν αυτοί (αλλά κι εμείς) καλά...
Θα ξεκινήσω με την Audrey Hepburn και θα συνεχίσω με τον Frank Sinatra. Ή μήπως με τον Marlon Brando;
Χορταστική και πλούσια, η παραδοσιακή αυτή ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη...