Μια πράσινη στρώση, μια λευκή και μια σοκολατένια συνθέτουν το εναλλακτικό κλαμπ σάντουιτς των γλυκατζήδων.
Ο καταξιωμένος σεφ πατισιέ συνεργάζεται με τη Nestlé Professional, και δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα σε επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé.
Πού και πότε εφευρέθηκε ο «βασιλιάς» των γαλλικών επιδορπίων;
Μια κρεμερία στην πόλη Χιρόνα της Ισπανίας θυμίζει πλατό από ταινία του Tim Burton.
Μια ιστορική ελληνική σοκολατερί, με γεύσεις που έχουν γίνει κλασικές, όπως το σοκολατάκι κάστανο.
Έφοδος στα λουκουματζίδικα του κέντρου! Με σουσάμι ή καρύδια, παρακαλώ;