Ένα εξαίσιο μυτιληνιό φαγητό μαγειρεμένο από ντόπιο μάγειρα.
Συνοδεύουμε με αυγά βραστά και φρυγανισμένο ψωμί.
Αν θέλουμε, για έξτρα γεύση, βάζουμε λίγα αυγά ρεγκας στο ντοματένιο λαδολέμονο.
Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ένας αγαπημένος καλοκαιρινός μεζές σε μια ιδιαίτερα μυρωδάτη εκδοχή.
Για να αποφύγετε το τηγάνισμα μέσα στη ζέστη και για να γίνουν πιο ελαφριοί οι ντοματοκεφτέδες, απλώστε το μείγμα στο ταψί και ψήστε το στο φούρνο.