
Μια δροσερή τούρτα για τους εορτάζοντες του Αυγούστου.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Μια γαλλική τάρτα είναι αυτή, πολύ νόστιμη και ντελικάτη. Αυτή είναι η κλασική εκδοχή της, όπως μου την έδειξε προ...αμνημονεύτων ετών μια γαλλίδα φίλη.
Προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας σε έξι προτάσεις σερβιρίσματος - μαζί με το οινικό τους ταίρι.
Αν και στην Ελλάδα φαίνεται πως δείχνουμε σταθερή προτίμηση στο χοιρινό, εντούτοις μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα και αφράτα σουβλάκια και με άλλα κρεατικά, όπως το μοσχάρι, το αρνάκι, το κοτόπουλο, ακόμη και η προβατίνα ή το ζυγούρι. Αρκεί να...