Γιορτινή πανδαισία, χρωματιστά μπισκότα, γεμιστά κέικ, χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία στο διπλό Χριστουγεννιάτικο τεύχος!
Ποτάμια και βουνά, δάση, μικρές πεδιάδες και η Θεσσαλονίκη με τους πρόσφυγές της δίνουν το χαρακτήρα των προϊόντων και της μαγειρικής. Ελιές και λάδι, φρούτα της Ημαθίας, αλλαντικά από τη Δράμα και τις Σέρρες, κασέρι Ξάνθης και Σοχού, ποντιακά...
Εξωτική ψαροφαγία για απαιτητικούς ουρανίσκους.
Απλώνω στο πάτωμα τα ταταμί και με την πρέπουσα ιεροτελεστία επιτρέψτε μου να σας σερβίρω ένα σάκε.
Οι συλλεκτικές συσκευασίες των μπισκότων Παπαδοπούλου βάζουν σε πειρασμό μικρούς και μεγάλους.
Σε 20' σκαρώνουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή ένα νόστιμο μεζέ.