Την Κυριακή με την Καθημερινή ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος για τα Λαχανικά.
Τόπος που παράγει κρασί είναι ένας ωραίος τόπος με ωραίους ανθρώπους.
Εκτάκτως το Σάββατο με την Καθημερινή ο ενδέκατος τόμος για Ψάρια & Θαλασσινά.
Cider σε δύο γεύσεις, σερβιρισμένο με πάγο, έρχεται να χαρίσει δροσερές στιγμές απόλαυσης φέτος το καλοκαίρι.
Στο πλαίσιο των Ημερων Γαστρονομίας 2015, η διατροφολόγος Έρρικα Παπαβενετίου θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους πώς να τρέφονται σωστά. Με ένα παραμύθι.