Πανεύκολο σνακ, πρώτο πιάτο σε γιορτινό τραπέζι ή κύριο γεύμα συνοδεία ενός απλού πιλαφιού.
Ο Φριτζ Τρέφζγκερ κατασκευάζει με δεξιοτεχνία πρέτσελ, ελπίζοντας ότι με την τέχνη του θα καταφέρει να προσελκύσει νέους Γερμανούς ώστε να ακολουθήσουν το επάγγελμα του παραδοσιακού αρτοποιού.
Οι Γάλλοι το προτιμούν στο πρωινό τους, εμείς το απολαμβάνουμε και σαν γρήγορο και εύκολο γεύμα με τη συνοδεία μιας φρέσκιας πράσινης σαλάτας.
Απολαυστική συνταγή για ένα πλούσιο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και έναν γρήγορο και εύκολο μεζέ!