Τα μελωμένα κρεμμύδια και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα μαζί με τη γλύκα από τα ντοματίνια εξισορρόπησαν τα πικρά αλλά εύγευστα χόρτα. Η γεύση αυτού του φαγητού μάς έμεινε αξέχαστη!
Μια πολύχρωμη πιτσα που γίνεται εύκολα και γρήγορα με τα λαχανικά της εποχής.
Οι πιπεριές Φλωρίνης και η φέτα Ελασσόνας ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους πάνω στο ρολό αρνιού.
Το ρολό με το αυγό μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε ένα σημαντικό γεύμα.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα κοκκινιστά μπουτάκια και το ζυμαρικό που τα συνοδεύει.
Με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα του κυριακάτικου Γαστρονόμου στο κρητικό Πάσχα, η Ιφιγένεια Βιρβιδάκη ανασύρει γευστικές μνήμες από τα παιδικά της χρόνια.
Το μυστικό της συνταγής είναι η χρήση των λουβιών των κουκιών, που θα δώσουν στο φαγητό την ανοιξιάτικη, γλυκιά γεύση του λαχανικού.
Τελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας θυμηθείτε.