Μια απλή αλλά πεντανόστιμη σπαγκετάδα για να συνεχίσουμε χορτάτοι την εβδομάδα μας.
Αll time classic εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα και τζαζ πιάνο-φωνή.
Μετά το βουβάλι και τον μαύρο χοίρο ήρθε η σειρά των βραβευμένων μανιταριών Δίρφυς, στα μοναδικά θεματικά μενού του εστιατορίου που μας γνωρίζουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.
Κάθε εβδομάδα του Απριλίου ο γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.
Λωτοί, ένα μυθικό φρούτο από το βιολογικό κτήμα Κολοκυθά, στη Ζόχιαλη της ορεινής Κορινθίας.
Ένα γκουρμέ σαντουιτσάδικο, στην καρδιά της Αθήνας.
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.