Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, είτε βάζουμε το γιαούρτι λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό και δεν το αφήνουμε να βράσει είτε...
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.
Αν βαρεθήκατε την κλασική συνταγή για κεφτέδες, ο Ανδρέας Λαγός έχει μια νόστιμη, ελαφριά αντιπρόταση.
Για τη 15η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Παναγιώτας Λιούτα.
Σε πολλά βιβλία μαγειρικής διαβάζουμε τον όρο «ντεγλασάρω» και «ντεγλασάρισμα». Σε γενικές γραμμές, αυτό σημαίνει πως μετά το τσιγάρισμα ή το στεγνό ψήσιμο ενός κρεατικού σε ένα σκεύος, η συνταγή ζητά να προσθέσουμε κάποιο υγρό...
Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Δημήτρη Διπλαρίδη.